Holiday house with swimming pool and WIFI, La Laguna, La Palma, Canary Islands Apartamento Ambar
Holiday house with swimming pool and WIFI
La Laguna, La Palma, Canary Islands
www.ambar-lapalma.com
 

 
 
  
 Comments from guests.
 We show the comments in the language in which they were sent, unless otherwise stated.
Therefore there may not be any English language comments
 
 We have enjoyed La Palma very much. Maybe we will return one day!
 
  
 Hierbij willen we u bedanken voor uw uitstekende tussenkomst wat betreft de autverhuur, alsook van ons verblijf bij Iris en Santiago (appartement Ambar - La Laguna).
We hebben een uitstekende - deugddoende vakantie beleefd op het supermooie rustige La Palma.
De huurwagen deed het prima en ons verblijf was buitengewoon super. Een aanrader.
Echt een comfotabel appartement met alle voorzieningen. En wat een rust. Zalig gewoon.
De eigenaars waren formidabel. Zo hebben we de heerlijke zelfgemaakte wijn van Santiago mogen proeven. Hmmmm. Hun hond Nena was onze lieveling. We hebben zelf een Mechelse herdershond. We hebben elke dag prachtige wandelingen gemaakt en in de namiddag volop genoten van de zon. Een goede combinatie van actief en passief bezig zijn.
Elke avond genoten van het lekkere eten en drinken met telkens een zonsondergang als toemaatje. En wat een sterrenhemel. Wauw.
Onze reis is dus voor 100% geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar.
Bij onze veilige thuiskomst wisten we direct dat we weer in Belgie waren. Regen en 12 graden. Vandaag iets beter, wat zon bij 20 graden. Morgen terug aan het werk en de collega's warm maken van het adembenemende La Palma met een zeer vriendelijke bevolking.
Doe Iris en Santiago vele groeten en bedankt hen nogmaals in onze naam voor hun gastvrijheid. Hopelijk tot later.
Groetjes van 2 tevreden mensen
 
  
 Ambar en Cindy, La Laguna, La Palma.
Ambar en Cindy, zijn ieder voor twee personen volledig ingericht met openkeuken, volledige badkamer met toilet, douche (en ligbad), liggend in een tropische oase van rust, bloemen, palmen en bomen met exotische vruchten en uitzicht op bergen en de oceaan.
Op uw eigen terras kunt u genieten van de rust en stilte of bij het in de tuin gelegen privé zwembad zonnen en zwemmen.
Binnen een kwartier rijden ligt u op het strand van Tazacorte el Puerto met de meeste zonuren van heel Europa of binnen een half uur kunt u beginnen aan de mooiste natuur- en vulkaanwandelingen in het nationale park Caldera de Taburiente. Iets verder naar het noorden op het dak van het eiland, een bezoekje of wandeling waard, ligt de grootste sterrenwacht (denk om warme kleding boven 2400 meter is het erg koud). Ga naar het zuiden en u kan wandelen over meerdere vulkanen, op zoek naar verdwenen bronnen of naar het natuurgebied met nog werkende salina's.
Woorden te kort voor de uitstekende appartementen Ambar en Cindy en een aanbeveling voor een fijne vakantie.
 
  
 Wij zijn inmiddels alweer een week in België, maar we kijken terug op 3 heerlijke weken vakantie in La Gomera, El Hierro en La Palma.
Nog bedankt voor de reservering van de appartementen en de auto.
Alles was tip top in orde. De appartementen bij Iris en Santiago ruim, heel proper, heel verzorgd en het was er erg rustig.
 
  
 Het appartement Ambar was prima verzorgd, een buitengewoon voorkomende mevr. Iris die ons verwelkomde en ook later van adviezen heeft voorzien.
Het weer was zoals je zelf weet matig en maandag de de 19e mrt. zelfs zeer slecht, we waren onderweg naar het zuiden en zijn toen overvallen door een enorme regen/hagel/onweersbui die tot laat in in de avond heeft geduurd.
De volgende dagen waren diverse routes deels of geheel afgesloten vanwege slechte wegen.
Overigens vinden we La Palma een prachtig (groen) eiland, heerlijk rustig en redelijk ongerept, we hebben ondanks het weer zo'n 700 km gereden de afgelopen week.
Onze dank voor de prettige bemiddeling t.b.v. de reserveringen.
Reactie: Die 19e maart, vaderdag hier, was inderdaad eentje om niet snel te vergeten. Er lag zelfs sneeuw op de Roque de Los Muchachos wat niet gebruikelijk is in maart.
 
  
 Wij, inmiddels weer terug in Scheveningen, willen jullie graag laten weten dat wij een heerlijke huwelijksreis hebben gehad op La Palma in huize Ambar. Alles was prima geregeld, auto, huisje etc.
Het appartement Ambar was prima in orde en heeft aan onze verwachting voldaan. Precies zoals op internet beschreven stond. Ook waren de eigenaar en eigenaresse prima gastheren. Ze hebben veel informatie over het eiland gegeven en hadden de privacy hoog in het vaandel staan.
Al met al, mede door het lekkere weer, een onvergeetelijke vakantie. Beter, na onze bruiloft natuurlijk, kon ons huwelijk niet beginnen.
Bedankt voor jullie bemiddeling en mocht er iemand in onze omgeving plannen hebben om jullie kant uit te komen, dan zullen wij het niet nalaten om jullie website te vermelden en onze vakantie-ervaring erbij vertellen.
 
  
 Na een uiterst geslaagde vakantie op La Palma is het wel weer bijzonder om terug te keren in dit koude kikkerland.
La Palma is prachtig en we komen zeker terug, waarschijnlijk begin juni een week. We hebben veel gewandeld en waren enorm uitgerust.
De eigenares van appartement Ambar, Iris, heeft ons een kerstkaartje gestuurd en wij willen haar een kaartje terug sturen. Stond wel op de enveloppe, maar die is helaas weggegooid. Heb jij een adres en/of een rechtstreeks emailadres, zodat we haar een kerstkaart of kerstmail kunnen sturen.
Nogmaals dank voor de begeleiding van onze reservering: alles was prima geregeld en wij hadden ook daardoor een uitstekende korte vakantie,
 
  

 

Terug naar de Apartamento Ambar website.
Website design:   Isla de La PalmaLa Palma, The Canaries, Canary IslandsCopyright © 2018 Isla de La Palma